Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
UDLEJNING

Udlejning med fordele

For sæsonbetonede butikker eller produkttest kan det være en fordel at leje fremfor at købe. Hos Vibocold har vi et stort udvalg af lejemøbler – alt inklusiv den gode service

  • Vi har Danmarks største udvalg af kommercielle køle-, fryse- og varme-møbler til udlejning
  • Perfekt til sæsonvarer eller produkttest.
  • Lejeperioden er minimum 2 uger - herefter bestemmer du selv.
  • Ved at leje dine produkter undgår du den investering som er forbundet med køb.
  • Slip for bekymringer - udlejningsprisen er inkl. service i lejeperioden.
  • Vi leverer og afhenter dine leje-produkter gennem vores egen logistikafdeling.
  • Du kan kun leje produkter hos os, hvis du har et CVR-nummer.
Udlejning

At leje kan have mange gode fordele

Vibocold råder over et stort udvalg af kommercielle udlejnings køle- og frysemøbler, der er perfekt til sæsonbetonede varer eller produkttest. Minimums lejeperioden er 2 uger, herefter bestemmer du selv. 
 
Når du lejer undgår du den investering, der er forbundet med køb, og du slipper for bekymringer for udlejningsprisen er inkl. service i lejeperioden. Vi leverer og afhenter selv via egen logistikafdeling, men det kræver et CVR nr. at leje vores produkter. 

Er der brug for en køler eller fryser i en tidsbegrænset periode har Vibocolds udlejningsafdeling løsningen. Her kan du leje et udvalg af køle- eller frysemøbler i kortere eller længere perioder, f.eks. til sæsonvarer i butikken. Vores sortiment indeholder bl.a. køle-/frysebokse, displayskabe og kølediske.

Vi kan også hjælpe dig hvis du har brug for en stor køletrailer, som eksempelvis er oplagt at bruge som ekstra kølerum ved butiksombygning. 

Nogle af fordelene ved at leje er, at du undgår den investering, der er forbundet med køb. Samtidig slipper du for bekymringer omkring reparationer, da det er med i den faste udlejningspris, at vores teknikere rykker ud, hvis noget går i stykker. Lejeløsningen er også optimal, hvis et produktsortiment skal testes inden der evt. foretages en mere permanent investering. Lejemøblerne kan ligeledes fungere som en fleksibel back-up, hvis en reparation eller en renovering af et købt kølemøbel viser sig mere tidskrævende. 

Se vores lejebetingelser her
At leje kan have mange gode fordele .

Kontakt os

Vil du leje nogle af vores produkter?

Om du har spørgsmål til konkrete udlejningsprodukter, eller du har brug for generel vejledning, så sidder vi klar ved mail og telefon og er klar til at vejlede dig.

Send os gerne en forespørgsel ved at bruge formularen her på siden eller ring til 8750 3447.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link