Gå til indhold
UDLEJNING

Udlejning med fordele

For sæsonbetonede butikker eller produkttest kan det være en fordel at leje fremfor at købe. Hos Vibocold er udvalget til leje det samme – og den gode service inklusiv.

Udlejning med fordele .
Udlejning

At leje kan have mange gode fordele

Vibocold råder over et stort udvalg af kommercielle udlejnings køle- og frysemøbler, der er perfekt til sæsonbetonede varer eller produkttest. Minimums lejeperioden er 2 uger, herefter bestemmer du selv. 
 
Når du lejer undgår du den investering, der er forbundet med køb, og du slipper for bekymringer for udlejningsprisen er inkl. service i lejeperioden. Vi leverer og afhenter selv via egen logistikafdeling, men det kræver et CVR nr. at leje vores produkter. 

Er der brug for en køler eller fryser i en tidsbegrænset periode har Vibocolds udlejningsafdeling løsningen. Her kan du leje et udvalg af køle- eller frysemøbler i kortere eller længere perioder, f.eks. til sæsonvarer i butikken. Vores sortiment indeholder bl.a. køle-/frysebokse, displayskabe og kølediske samt store køletrailere. Sidstnævnte er i øvrigt oplagte som ekstra kølerum ved butiksombygning.

Nogle af fordelene ved at leje er, at du undgår den investering, der er forbundet med køb. Samtidig slipper du for bekymringer omkring reparationer, da det er med i den faste udlejningspris, at vores teknikere rykker ud, hvis noget går i stykker. Lejeløsningen er også optimal, hvis et produktsortiment skal testes inden der evt. foretages en mere permanent investering. Lejemøblerne kan ligeledes fungere som en fleksibel back-up, hvis en reparation eller en renovering af et købt kølemøbel viser sig mere tidskrævende. 

Se vores lejebetingelser her
At leje kan have mange gode fordele .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link