Gå til indhold

Privatlivspolitik

Opskriften på cool cookies …

Persondatapolitik  

Hos Vibocold indsamler vi persondata, som anvendes for bedst muligt at kunne levere de ydelser, som efterspørges.   

Oplysninger vi indsamler  

Når du enten handler på, eller kontakter os via www.vibocold.dk, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, eller hvis du som login-kunde tidligere har oplyst f.eks.:  

  • Navn  
  • Adresse (privatkunder)  
  • E-mailadresse  
  • Telefonnr.  
  • Virksomhedsnavn (erhvervskunde)  
  • Virksomhedsadresse (erhvervskunde)  
  • CVR-nr. (erhvervskunde)  
  • EAN-nr. (erhvervskunde)  
  • Betalingsmåde  
  • Leveringsønsker  
  • Info om IP-adressen hvorfra bestilling er foretaget  

 

Nyhedsmails  

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger:  

  • Navn  
  • E-mailadresse  

Derudover kan du frivilligt afgive følgende oplysninger:  

  • Virksomhedsnavn  

Vi udsender vores nyhedsbrev ca. 10 gange årligt.  Du kan afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingsfunktionen i nyhedsbrevet. Du kan også skrive til marketing@vibocold.dk og blive afmeldt.  

 

Sociale medier  

Som bruger af Facebook og Instagram samt LinkedIn er vores virksomhedssider underlagt hhv. Facebooks og LinkedInspersondatapolitik. Vi indsamler ikke selv yderligere persondata om de besøgende på vores virksomhedssider på disse medier end det udbyderen, Facebook og LinkedIn, gør. Her kan du læse yderligere om de sociale medierspersondatapolitik:  

Facebook persondatapolitik 

LinkedIn privatlivspolitik 

 

Cookies  

Cookies er små tekstfiler, som bruges af websteder til at tilpasse brugen af vores hjemmesiden oplevelse mererelevant.  

Vi bruger cookies på www.vibocold.dk til at styre og optimere indhold og funktioner på hjemmesiden. Fx er det cookies, der styrer, at din indkøbskurvs indhold huskes og som sikrer at du kan logge ind på siden.   

Vi anvender også cookies fra Google Analytics til at registrere hvordan du bruger hjemmesiden, fx hvilke produktsiderder kigges på, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Derudover anvender vi bl.a. Facebook-pixel til at tracke din adfærd på www.vibocold.dk så vi kan målrette og levere vores Facebook annoncer med indhold, der er relevant for dig. Alle oplysninger benyttes til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vareudbuddet, øge vores service og dermed give en bedre købsoplevelse.  Når du besøger vibocold.dk, lægger vi de nødvendige cookies på din enhed for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.   

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.vibocold.dk  

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig, hver gang en hjemmeside anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger eller se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.  

 

Jobansøgninger  

Hvis du ansøger om et job hos Vibocold, behandles følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefonnr., e- mailadresse samt de oplysninger, der eventuel efterspørges i jobopslaget, og hvad du i øvrigt sender med din ansøgning.  

Vi bruger oplysningerne til at behandle din ansøgning, så vi kan give dig svar og eventuel kontakte dig vedrørende uddybende spørgsmål.  

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved fx at sende din jobansøgning via en tredjepart.  

Hvis du bliver ansat hos os, gemmer vi dine oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik for medarbejdere, som findes i personalehåndbogen.  

Hvis du ikke tilbydes ansættelse, gemmer vi dine oplysninger i op til 6 måneder, efter at kandidaten er fundet, hvorefter vi sletter dem. Dette gør vi for at sikre os, at den rette ansøger er fundet samt ved eventuelle spørgsmål vedrørende fravælgelse. Du kan til enhver tid give os besked om, at du ønsker dine oplysninger slettet. Som udgangspunkt sletter vi uopfordrede ansøgninger, vi ikke kan bruge.  

 

Dine rettigheder:  

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.  
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.  
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.   Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.  

 

Opbevaring af data  

Vi opbevarer de registrerede data ukrypteret. Data opbevares i databaser, der er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af brugeridentifikation og password.  

Vibocold A/S beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.  

 

Klageinstans  

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.  

 

Indsigt i oplysninger  

Du kan til hver en tid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig og din virksomhed. Du kan kontakte os her:  

Vibocold A/S  
Holstebrovej 101  
8800 Viborg  
T 8661 3411  
mail@vibocold.dk  

 

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link