Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Medico

Sikre løsninger til køl og frys

Vi løser de høje krav til køleskabe og frysere i medicosektoren.

Sikre løsninger til køl og frys .

Stærke og gennemtestede kvalitetsløsninger

Siden introduktionen af Medico-segmentet i 2012, har Vibocold udviklet sig til at være én af de førende leverandører af køleskabe, fryseskabe, kummefrysere, køle- og fryseskabe samt klimaskabe til medicinalbranchen. 

Kravene til produkterne er særligt høje inden for Medico-sektoren, hvor fokus er på; sikker drift, høj produktydelse, lavt energiforbrug og temperaturstabilitet. 

Overvågning skal fungere optimalt, og dette kan sikres med avancerede varslingssystemer. Her er ydelse, pålidelighed, materialevalg, design også meget vigtige parametre. Vi kan f.eks. tilbyde ATEX95 godkendte skabe og apotekerskabe til opbevaring af medicin – godkendt i henhold til DIN 58345.

Biomedical

Vi rådgiver, leverer og servicerer dig

Vi har gennem årene leveret attraktive løsninger til alle regioner, plejehjem, ældreforsorgen, fængsler, hospitaler, apoteker, laboratorier, praktiserende læger, universiteter samt test- og vaccinationscentre over hele Danmark. Vi har opbygget en meget stor specialviden på medico området, så vi kan give den bedst mulige rådgivning til dig. Vi leverer løsningerne, overvåger og servicerer produkterne – så vi er med dig hele vejen.  

Find de løsninger du søger i vores store program, ATEX eller DIN 58345 certificerede produkter samt laboratorie- og klimaskabe. 

Vi rådgiver, leverer og 
servicerer dig  .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link