Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Is

Smagfuld opbevaring til is og softice

Professionelle maskiner er afgørende for god is og glade kunder. Vælg mellem et bredt udvalg af selvbetjeningsløsninger til is og softice.

Smagfuld opbevaring til is og softice.

Hjertesmeltende smagsoplevelser

Salg af god is og cremet softice er den direkte vej til lange køer, glade kunder og en succesfuld forretning.

Vi har gjort det nemt at skabe store smagsoplevelser og en attraktiv forretning med professionelle og energioptimerede kvalitetsløsninger til produktion og opbevaring af is og softice. Både for dig, der lever af at sælge is, og for dig, der har is som supplement til din eksisterende forretning.

Vi tilbyder også en tryg serviceaftale, hvor vi tager os af service, reparation og vedligeholdelse. Løbende vedligeholdelse sikrer, at du undgår unødvendigt strømforbrug, og så er det med til at sikre en optimal energioptimering i din forretning. Så alt, du skal koncentrere dig om, er at række is over disken. 

Læs mere om vores servicekoncept her
Selvbetjeningsløsninger

Udnyt is-potentialet med selvbetjening

Selvbetjeningsløsninger er de senere år blevet populært blandt forbrugere. Det gælder også maskiner til softice. Og med god grund. Med vores produkter kan du forudindstille form, vægt og valg af vaffel eller bæger, så dine gæster nemt kan få lige den is, de sukker efter.

Systemet sikrer et højt hygiejneniveau og minimal miljøbelastning og madspild. Så når dagen er omme, og den sidste is er serveret, er maskinerne nemme og hurtige at rengøre.

Læs mere om isens potentiale i vores is-brochure her
Udnyt is-potentialet med selvbetjening.
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link