Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Convenience

Indbydende opbevaring til køl, frys og varme

Skab øget salg og glade kunder med optimale køle-, fryse- og varmeløsninger til kædebutikken, der sikrer en pæn præsentation af dine varer.

Indbydende opbevaring til køl, frys og varme.

Den gode butiksoplevelse til forskel

De fleste dagligvarebutikker er indrettet på samme måde og sælger mange af de samme produkter. Kunsten ligger i at skabe en butiksoplevelse, der gør din forretning til kundernes foretrukne sted at handle.

Nøglen til den gode butiksoplevelse ligger i flotte salgs- og præsentationsløsninger, der får varerne til at sælge sig selv. 

Hos Vibocold har vi et bredt udvalg af professionelle løsninger til køl, frys og varme; alt lige fra flaske- og fryseskabe til varme- og kølediske og -montrer. Vi tilbyder også attraktive softicemaskiner, der kan være med til at skabe mersalg og øge omsætningen. 

Miljøbevisthed

Små miljøtiltag med stor betydning

Med små tiltag kan du gøre en stor forskel i det samlede energiforbrug i din forretning. Når du handler hos Vibocold, får du altid produkter med høj EEI-klassificering, og vi rådgiver også gerne om, hvordan du med simple tiltag kan spare yderligere på energien – og dermed også på ressourcerne og pengene.

Læs om vores grønne profil her
Små miljøtiltag med stor betydning .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link