Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Minimarked og kiosk

Skab stor succes med små salg

Skab indbydende opbevaring på kompakt plads med optimale køle-, fryse- og varmeløsninger til minimarkedet og kiosken

Skab stor succes med små salg.

Øg salget med kvalitetsløsninger til køl, frys og varme

Vi kender dem alle sammen – de spontane køb. De små impulskøb der har stor betydning for salget i kiosken eller minimarkedet.

Til dem har vi samlet landets mest komplette sortiment af temperaturregulerende opbevaringsløsninger til køl, frys og varme – så du kan skabe en flot præsentation af dine produkter, der gør dem svære at gå forbi. Alle vores produkter har en høj miljøcertificering, der sikrer et optimalt energiforbrug, så du sparer både ressourcer, energi og penge. 

skræddersyede løsninger

Lad varerne sælge sig selv

I en kiosk eller et minimarked, hvor pladsen er kompakt, kan det være svært at finde inventar i den rigtige størrelse. Selvom vores løsninger er både gennemtænkte og fleksible, kan flere af dem tilpasses yderligere efter specifikke ønsker. Med egen udviklingsafdeling tilpasser vi løsningerne, så de passer til dine behov. Uanset størrelsen er inventaret altid designet til at sikre den bedst mulige præsentation af dine varer – og øge salget i din forretning.  

Vi tilbyder også en attraktiv serviceaftale, så du kun skal koncentrere dig om dine kunder, mens vi tager os af vedligehold og drift af dit inventar. En løbende vedligeholdelse sikrer, at du undgår unødvendigt strømforbrug, men i stedet sikrer et optimalt energiforbrug i din forretning.

Du kan læse mere om vores servicekoncept her
Lad varerne sælge sig selv .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link