Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
CAFÈ

Gør caféoplevelsen lidt bedre

Skab appetit til den store og lille sult med smukke opbevaringsløsninger, der gør varerne svære at modstå.

Gør caféoplevelsen lidt bedre.

Store smagsoplevelser starter med det rette udstyr

Ingen caféer er ens. Nogle er små og serverer lette retter til den lille sult. Andre har et stort menukort med både varme og kolde retter.

Et fælles formål for dem alle er at skabe gode smagsoplevelser, som gæsterne vil huske. Her er gode råvarer ikke alene nok. Det starter nemlig med det helt rigtige udstyr til både opbevaring og tilberedning. 

Velgennemtænkte opbevarings- og tilberedningsløsninger holder ikke kun råvarerne friske. De skaber også et godt arbejdsmiljø for medarbejderne i køkkenet og en pæn præsentation af varerne i kundeområdet. Hos Vibocold har vi et bredt sortiment af temperaturregulerende diske og montre, elegante ismaskiner og lækre vinskabe, der alt sammen bidrager til at øge salget i din café.  

Is i caféen

God is er god forretning

Hjemmelavet is er en hjertesmelter hos de fleste. Og med det rette udstyr og den rigtige opskrift kan du tilbyde is og softice, som kunderne står i kø for at smage. Måske går du og drømmer om at åbne din egen is-café. Det kan også være, du allerede har is på menuen, men har behov for nyt og opgraderet produktionsudstyr. Uanset hvad er is-potentialet stort. 

Hos Vibocold har vi opskriften på, hvordan du kan skabe succes og smagsoplevelser med salg af god, hjemmelavet is og softice. Vi står klar til at rådgive om de muligheder og potentialer, der er ved opstart eller drift af is. Vi har et stort udvalg af is-maskiner og -inventar og tilbyder en leasingaftale med attraktive drift- og servicepakker. Så bliver det ikke nemmere at komme i gang med is-salget i din café. 

Læs mere om isens potentiale i vores is-brochure her
God is er god forretning .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link