Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
ESG-PROFIL

Growing green together

Med fokus på recycling services og bæredygtige løsninger har vi sat kursen mod en grønnere fremtid sammen med vores kunder.

Growing green together.

Vibocold ESG / CSR politik styrker en bæredygtig udvikling

Vi tager vores ansvar alvorligt. Vibocold er en del af den industri, som rummer det største CO2 besparende potentiale i verden, i form af kølemidler. Som virksomhed kan vi dermed influere og agere på at udvinde dette potentiale.

Vi arbejder med os selv som virksomhed, og med de produkter og services, som vi tilbyder til vores kunder. Ny lovgivning skaber forandringer i vores branche med fokus på kølemidler og energi-effektivitets-indeks EEI, der flytter grænserne afsted mod en grønnere fremtid.

På globalt plan sætter FN17 Verdensmålene standarden, som vi vælger at følge. 2020 markerede for alvor starten på vores grønne rejse, som vi vil tage sammen med alle vores kunder.

Læs mere om ressourcebevidsthed her
Vibocold ESG / CSR politik styrker en bæredygtig udvikling .
Recycling løsninger

Vi tilbyder grønne recycling services

Vores arbejde har resulteret i grønne services til vores kunder, med bortskaffelse og fuldt dokumenteret genbrug af produkter, via et samarbejde med Stena Recycling. Du kan lade os håndtere bortskaffelse af produkter og forsyne dig med fuld genbrugsdokumentation. 

Vi tilbyder at afhente dine gamle produkter hos dig og sikre en bæredygtig genanvendelse og genbrug af dine produktmaterialer og dermed reducere affaldsmængden. Vi kan give dig gyldig dokumentation, så du kan opnå det perfekte overblik til din bæredygtige miljø-ledelse og genbrug af ressourcer, til dine ISO 14001- og FN17-formål. 

Vi tilbyder grønne recycling services.

Vi skal nå i mål - certificeret

Kursen er sat mod et bedre miljø og vi har valgt at tage fat på arbejdet via FN’s verdensmålsprogram. I Vibocold arbejder vi med følgende udvalgte primære verdensmål: Nr. 8 og 12.  

Delmål som er i fokus 

8.4 Gradvist forbedre indtil 2030 den globale ressourceudnyttelse inden for forbrug og produktion, og forsøge at afkoble økonomisk vækst fra miljøforringelse, i overensstemmelse med den 10årige Ramme for Programmer for Bæredygtig Forbrug- og Produktion, med de udviklede lande i spidsen. 

8.5 Inden 2030 skal der opnås fuld og produktiv beskæftigelse og anstændigt arbejde for alle kvinder og mænd, herunder også unge og personer med handicap, og med lige løn for arbejde af samme værdi. 

12.1 Gennemføre det 10-årige Rammeprogram for Bæredygtige Forbrug- og Produktionsmønstre, alle lande skal tage handling, med de udviklede lande i spidsen, under hensyntagen til udviklingen og mulighederne i udviklingslandene. 

12.2 Inden 2030 skal der opnås en bæredygtig forvaltning og effektiv udnyttelse af naturressourcer.  

12.3 Inden 2030 skal det globale madspild på detail- og forbrugerniveau pr. indbygger halveres. 

12.4 Inden 2020 skal der opnås en miljømæssig forsvarlig håndtering af kemikalier og affald i hele deres livscyklus, i overensstemmelse med de aftalte internationale rammebetingelser, og deres udledning i luft, vand og jord skal væsentligt reduceres for at mindske deres negative indvirkninger på menneskers sundhed og miljøet. 

12.5 Inden 2030 skal affaldsmængden væsentligt reduceres gennem forebyggelse, reduktion, genvinding og genbrug. 

Arbejdet med FN’s verdensmål er en strategisk retning for virksomheden, og skal sikre et miljøledelsessystem, der er med til at sætte rammerne og strukturen. Vibocold arbejder med 3 årige handlingsplaner, der har som sigte at opnå certificeringer inden for de mål vi har sat i fokus. Vi skal kunne understøtte vores kunders rejse, og rådgive og vejlede til fælles gavn. 

 

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link