Gå til indhold
Is-koncept

Smag for god forretning

Opskriften på en succesfuld is-café ligger i god, hjemmelavet kvalitetsis – og det helt rette udstyr til produktion, opbevaring og præsentation.

Smag for god forretning.

Skab succes og smagsoplevelser med din helt egen is

God is er god forretning. Men det kræver det rigtige udstyr og den rette rådgivning, hvis du vil have succes med at producere hjemmelavet kvalitetsis, som kunderne står i kø for at smage.  

Måske går du og drømmer om at åbne din egen is-café, restaurant, konditori eller noget helt fjerde. Det kan også være, du allerede driver en forretning med is på menuen, men har behov for nyt og opgraderet produktionsudstyr for at kunne levere den bedste kvalitet. 

Hos Vibocold tilbyder vi et is-koncept, der skal styrke din produktion og øge salget af is i din butik. Vi forhandler et stort udvalg af markedets bedste ismaskiner og udstyr, der passer til enhver forretning med ønsket om at få succes med at producere og sælge hjemmelavet is. 

Kontakt os
produkter

Ismaskiner og udstyr i den bedste kvalitet

Udstyr i høj kvalitet er essentielt for optimal produktion og opbevaring. Det er samtidig vigtigt i forhold præsentationen af isen, markedsføring og salg. Derfor består vores produktudvalg af produktive og brugervenlige kvalitetsmaskiner, der repræsenterer det absolut bedste inden for is-produktionsudstyr på markedet. 

Vores sortiment favner alt lige fra blæstfrysere, der kan lynnedfryse din is, display frostbokse og -skabe, der garanterer en korrekt opbevaring og en smuk præsentation af din is, og is-maskiner, der gør det muligt at skabe dine egne unikke smagsvarianter – hvad end det er softice eller scoop ice.

Ismaskiner og udstyr i den bedste kvalitet.
Rådgivning

Kom godt i gang med den rette rådgivning

Der kan være mange ting at tage stilling til, når du skal i gang med at producere og sælge is. Vores fornemmeste opgave er at rådgive om de muligheder og faldgruber, der kan være forbundet med opstart af en is-forretning. 

Med udgangspunkt i dine behov rådgiver vi bl.a. om hvilket udstyr, der er fordelagtigt at investere i, og hvordan du indretningsmæssigt kan udnytte potentialet mest optimalt. Derudover tilbyder vi også godkendelser, dokumentation og løbende vedligeholdelse og energioptimeringer.  

Du er altid velkommen til at kontakte vores is-eksperter for yderligere information og rådgivning. 

Kom godt i gang med den rette rådgivning .
Kursus

Lær at lave din helt egen is

I samarbejde med biologen og hæderspræmierede is-producent Thorkil Boisen tilbyder Vibocold et kursus i professionel isproduktion. Her kan du lære at sammensætte og udvikle dine egne unikke is-opskrifter og smagsvarianter og få indsigt i ingrediensernes betydning for isens konsistens og smag. 

I løbet af kurset giver vi også eksempler på indretning af produktionslokaler og is-caféer og laver økonomiske beregninger, så du kan få en fornemmelse af, hvor meget man kan tjene på at lave sin egen is. 

Lær at lave din helt egen is .
Sælger du is eller drømmer du om det?

Så har vi lige det is-kursus du mangler

Vi nyder at dele vores viden om vores is-maskiner og hvordan man opnår det bedste resultat på disse. Med vores is-kursus viser vi, hvordan man laver en lækker is fra bunden og vi rådgiver i hvilken maskine der passer til dit behov. 

Dette kursus henvender sig til den kommercielle forretning.

Service

Den gode service er altid nær

Det er værdifuldt med god hjælp ved hånden. Hos Vibocold har vi vores helt eget korps af dygtige teknikere, som er specialiserede i servicering af udstyr til is-branchen.

Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan træde til og servicere dine maskiner, hvis uheldet skulle være ude – så du blot skal koncentrere dig om at fremstille og sælge god, hjemmelavet is. 

Den gode service er altid nær .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link