Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
VIBOTERM

Optimalt overblik med temperaturovervågning

Skab optimalt overblik og effektiv temperaturovervågning med ViboTerm, der sikrer dokumenterbar egenkontrol og høj fødevaresikkerhed.

Optimalt overblik med temperaturovervågning.
ViboTerm

Effektiv temperaturovervågning 

Alle produkter kan overvåges af vores GSM baserede ViboTerm, som gør det nemt trådløst at logge temperaturen for et givent område. Løsningen giver overblik og er effektiv, hvor der er behov for dokumenterbar egenkontrol og høj fødevaresikkerhed. 

Vi leverer styrings- og overvågningssystemer til alt fra små plug-in kølere til de helt store køleanlæg.

Vi kan også hjælpe din butik med at sikre maksimal og stabil ydelse samt lavest muligt energiforbrug, så du sparer penge på dine køle- og fryseinstallationer. Med ViboTerm sikrer du en enkel og effektiv overvågning.

Med GSM baseret trådløs temperaturovervågning kan butikker, restauranter, cafeer med videre lette daglige rutiner og forebygge kostbare varetab som følge af kritisk temperaturudsving i kølemøbler og lokaler.

Den trådløse logger er løsningen til temperaturovervågning i møbler som køleskabe, frysere, laboratorieskabe, transportable enheder og alle andre steder, du kan have brug for det. ViboTerm loggeren er lynhurtigt installeret, enkel at bruge og er forbundet med lave omkostninger i såvel anskaffelse som drift. 

Effektiv temperaturovervågning  .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link