Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Catering

Respekt for gode råvarer

Friske råvarer kræver sikker opbevaring. Vælg mellem et stort udvalg af temperaturregulerende løsninger til catering, der sikrer holdbarhed og en effektiv køkkendrift.

Respekt for gode råvarer .

Optimale temperaturløsninger til mad ud af huset

Der stilles ofte høje krav til den succesfulde cateringoplevelse, som du ikke ene og alene kan opfylde med friske råvarer.

En vigtig brik til mad ud af huset er optimale opbevaringsløsninger, der sikrer råvarernes holdbarhed, og funktionelle tilberedelsesløsninger for en effektiv køkkendrift. 

Det starter med professionelt og velgennemtænkt inventar. Hos Vibocold har vi et bredt sortiment af temperaturregulerende produkter til køl, frys og varme, elegante ismaskiner og lækre vinskabe, der alt sammen bidrager til at vække kundernes sanser og skabe succesfulde smagsoplevelser til catering. 

Is

Sæt prikken over i’et med god, hjemmelavet is

Is er ikke kun forbeholdt sommermånederne. Det er passende hele året, til alle typer arrangementer og til ethvert behov. Men for at gøre is til en succesfuld del af dit cateringkoncept må du først og fremmest anskaffe dig professionelle ismaskiner og -opbevaring – og lære at lave en hjemmelavet is, som kunderne står i kø for at smage. 

Vi ved også godt, at der kan være mange ting at tage stilling til, når man skal i gang med at producere og sælge is. Derfor er det vores fornemmeste opgave at rådgive om de muligheder og faldgruber, der kan være forbundet med produktion og salg af is og softice til bl.a. catering. 

 

Læs mere om vores is-koncept her
Sæt prikken over i’et med god,  
hjemmelavet is .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link