Gå til indhold
Kantine og storkøkken

Sans for effektiv køkkendrift

En effektiv køkkendrift i en kantine eller storkøkken starter med optimale løsninger til opbevaring af fødevarer.

Sans for effektiv køkkendrift  .

Optimale temperaturløsninger til kantine og storkøkken

En god kantineoplevelse handler ikke kun om friske føde- og drikkevarer. Det handler i lige så høj grad om at vække sanserne til livs med en pæn præsentation af maden i form af flotte serverings- og diskløsninger i gæsteområdet – og om en effektiv drift i storkøkkenet, hvor maden opbevares og tilberedes. Det ene udelukker heldigvis ikke det andet hos Vibocold. Vi tilbyder flotte opbevaringsløsninger i rustfri stål såsom saladetter, kølediske og varmeskabe, der får maden til at smage lidt bedre. Og til den effektive køkkendrift har vi alt i fryse-, køle- og varmeløsninger, der sikrer en optimal fødevaresikkerhed og et godt arbejdsmiljø. Til stor glæde for storkøkkenets medarbejdere og i sidste ende også kantinens gæster – og din forretning.

Is

God is er god forretning

Cremet softice og lækker is er næsten altid garanti for glade gæster. Særligt hvis du laver isen fra bunden med din egen opskrift. Hvis du vil skabe smagsoplevelser og succes med god, hjemmelavet is og øge salget i din forretning, må du først og fremmest anskaffe dig professionelt inventar, og her er mulighederne mange.  

 

Hos Vibocold har vi samlet et helt særligt is-koncept, hvor vi, udover at tilbyde forskellige rustfrie løsninger til produktion og salg af is og softice, rådgiver om dine muligheder og potentialer ved opstart og drift af det i din kantine. Vi udbyder også et kursus, hvor du kan lære at lave dine helt egne opskrifter på hjemmelavet is, der smelter hjerter. 

 
  

Læs mere om isens potentiale i vores is-brochure her
God is er god forretning .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link