Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Supermarked

Nøglen til et succesfuldt supermarked

Gode fødevarer fortjener god opbevaring. Indret dit supermarked med værdiskabende løsninger til opbevaring og præsentation af dine produkter.

Nøglen til et succesfuldt supermarked.

Tilpassede løsninger til alle temperaturer

Friske varer og en pæn præsentation er afgørende faktorer, når føde- og drikkevarer skal fra opbevaring til indkøbskurv i supermarkedet.

Begge dele kan realiseres med de helt rigtige temperaturregulerende løsninger.

Hos Vibocold har vi branchens bedste udvalg af miljørigtige kvalitetsløsninger til køl, frys og varme. Kombineret med vores indgående branchekendskab og unikke servicekoncept er du sikret et solidt grundlag for et godt samarbejde med kæder og butikker – og et unikt og salgsfremmende supermarked, der sætter fokus på energioptimering og bæredygtige tiltag. 

SUPERMARKED

Godt samarbejde sikrer gode løsninger

De gode og stærke samarbejder vi har med kæde- og indkøbskontorer gør, at vi i tæt samarbejde finder frem til det helt rigtige produktsortiment, der løser opgaven bedst muligt på parametre som økonomi – den bedste performance på opbevaring og salgspræsentation til den mest attraktive pris, samt fokus på ressourceforbrug og miljøbevidsthed. Sammen med butikkerne effektueres montage og service fastlægges. 

Læs mere om vores serviceløsninger her
Godt samarbejde sikrer gode løsninger.
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link