Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Fødevarer

Flot opbevaring til friske fødevarer

Få professionelle temperaturregulerende løsninger til fødevarer, der optimerer holdbarhed, fødevaresikkerhed og salg.

Flot opbevaring til friske fødevarer.

Skab appetit til mere

Væk dine kunders sanser til livs og skab appetit med flotte opbevarings- og præsentationsløsninger, der får fødevarerne til at dufte lidt bedre og smage af meget mere.

Hos Vibocold har vi branchens største udvalg af miljøbevidste kvalitetsinventar til køl, frys og varme, som vi tilpasser dine behov til bl.a. plads, potentiale, økonomi og bæredygtighed. Vores produkter har alle en høj miljøcertificering, så du sparer på både energi, ressourcer og penge.    

Vi hjælper også gerne med at sikre optimal drifts- og temperatursikkerhed, overvågning, dokumentation og kontrol, så du er garanteret en lang holdbarhed af dine produkter, en fødevaresikkerhed i top – og glade kunder.

Service og flådestyring

God service og sikker flådestyring

Gode produkter fortjener en god behandling. Men det kan være svært at finde tid til at vedligeholde sine produkter i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi service i hele Danmark, så du ikke skal tænke på drift og vedligehold, men blot kan koncentrere dig om din forretning.  

Løbende vedligeholdelse sikrer, at du undgår unødvendigt strømforbrug, og så er det samtidig med til at sikre en optimal energioptimering i din forretning. Vi tilbyder også unik flådestyring og weblogistik til håndtering, klargøring og opbevaring af dit inventar.  

Læs mere om vores flådestyringskoncept her
God service og sikker flådestyring.
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link