Få smag for succes

Udnyt potentialet med salg af is og softice
God is er god forretning. Derfor kan det være en god idé at udvide dessertkortet med hjemmelavet is eller softice. Det kan også være, du allerede har is på menuen, men har behov for nyt og opgraderet produktionsudstyr. Uanset hvad kræver det det helt rigtige udstyr og den rette rådgivning, hvis du vil have succes med at producere hjemmelavet is, som kunderne står i kø for at smage.
Hos Vibocold har vi opskriften på, hvordan du kan skabe succes og smagsoplevelser med salg af god, hjemmelavet is og softice. Vi står klar til at rådgive om de muligheder og potentialer, der er ved opstart eller drift af is. Vi har et stort udvalg af ismaskiner og -inventar og tilbyder en leasingaftale med attraktive drift- og servicepakker. Så bliver det ikke nemmere at komme i gang med is-salget i din restaurant.
Læs mere om isens potentiale i vores is-brochure her