Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Restauranter

Få smag for succes

Friske råvarer er nøglen til en succesfuld restaurant. Og det kræver optimale løsninger til køl, frys og varme i høj kvalitet

Få smag for succes.

Optimal opbevaring er opskriften på friske råvarer og øget salg

Der bliver ofte lagt flest kræfter i indretningen af kundeområdet i en restaurant. Men faktisk er køkkenet og det rette valg af møbler mindst lige så vigtigt.

Køkkenet er ikke bare det sted, hvor maden bliver produceret. Det er også en arbejdsplads for dine kolleger.

Og glade medarbejdere, et godt og funktionelt arbejdsmiljø og optimale salgs- og tilberedelsesløsninger er nøglen til tilfredse kunder, en god restaurantoplevelse – og i sidste ende vækst på bundlinjen. Korrekt opbevaring er med til at forlænge holdbarheden af dine råvarer og sikre fødevaresikkerheden og effektiviteten i forberedelsen. Det giver et godt overblik, en nem tilgang og et korrekt temperaturniveau.

Hos Vibocold har vi et bredt sortiment af temperaturregulerende diske og montre, elegante ismaskiner og lækre vinskabe, der alt sammen bidrager til at øge salget i din restaurant.

IS I RESTAURANTEN

Udnyt potentialet med salg af is og softice

God is er god forretning. Derfor kan det være en god idé at udvide dessertkortet med hjemmelavet is eller softice. Det kan også være, du allerede har is på menuen, men har behov for nyt og opgraderet produktionsudstyr. Uanset hvad kræver det det helt rigtige udstyr og den rette rådgivning, hvis du vil have succes med at producere hjemmelavet is, som kunderne står i kø for at smage.  

Hos Vibocold har vi opskriften på, hvordan du kan skabe succes og smagsoplevelser med salg af god, hjemmelavet is og softice. Vi står klar til at rådgive om de muligheder og potentialer, der er ved opstart eller drift af is. Vi har et stort udvalg af ismaskiner og -inventar og tilbyder en leasingaftale med attraktive drift- og servicepakker. Så bliver det ikke nemmere at komme i gang med is-salget i din restaurant. 

Læs mere om isens potentiale i vores is-brochure her
Udnyt potentialet med salg af is og softice .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link