Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Fra cold til crisp | 19.10.2023

Vi introducerer et nyt koncept med selvbetjening og tilberedning af frosne fødevarer

Gå til alle nyheder her
I starten af året kom Premier Is til os med en brandvarm idé til et nyt koncept, der skulle gøre det nemt at købe både is og fødevarer på frost. Det blev startskuddet til Foodis-automater, hvor kunden gennem selvbetjening og digital betaling kan få fingrene i frostvarer, der kan tilberedes og spises med det samme. Konceptet indeholder nemlig både en fryser og en ovn, der med en særlig CrispFunction sikrer en sprød madoplevelse.

Vi er stolte af at kunne præsentere konceptet Foodis-automater, som sikrer let adgang til både varm og frossen mad f.eks. i kantiner eller ved ubemandede samlingspunkter. I alt sin enkelthed består konceptet af en fryser fyldt med lækre is og mad samt en ovn.

Fryseren er låst, men kan åbnes ved at kunden scanner en QR-kode, vælger sine varer og betaler. Herfra kan maden tages med hjem, nydes, som den er, eller hurtigt tilberedes i ovnen direkte fra frost. Enkelt og effektivt.

Selvom konceptet er simpelt for kunden, ligger der en lang proces og forsyningskæde bagved. Her har vores salgschef Ole Møller været tovholder på hele konceptudviklingen, der nu er mundet ud i en komplet selvbetjeningsløsning. For vi mener det faktisk, når vi hos Vibocold siger, at vi er ”More than cool.”

Læs også, hvordan Aalborg Zoo opnår driftsikkerhed med en serviceaftale.

.

Markedet er klar til innovative madløsninger

Selvom Premier Is i mange år kun har fokuseret på at levere is, besluttede de at kigge nærmere på et nyt forretningsben og ind i markedets udvikling.

‒ Vi har set en vækst i convenience food, hvor folk har travlt som aldrig før og efterspørger nemme, men gode måltidsløsninger. Den tendens passer Foodis ind i, og vi har en styrke gennem vores unikke logistik-setup inden for frostvarer, siger Julie Fog Eskildsen, der er Business Development Manager hos Premier Is.

Hos Vibocold har vi oplevet den samme trend i markedet:

‒ Vi kommer til at se fremdrift i de fleksible løsninger, hvor maden skal være tilgængelig 24/7. Vi skal kunne betjene os selv, når det passer os, og det skal være nemt at scanne og betale, forklarer Ole Møller.

Foodis-automater er tiltænkt erhvervsvirksomheder, og det er oplagt til f.eks. kantiner eller ubemandede haller, men kun fantasien sætter grænser for brugen af det fleksible fødevarekoncept.

‒ Vi vil gerne være innovative og brede konceptet ud i Danmark, hvor jeg ser et stort potentiale i salgsautomaterne, der kan virke mange steder. Der er en fordel, at maden kommer på frost, da det gør den nem at håndtere og giver en lang holdbarhed. Ligeledes er maden portionsanrettet, hvilket tapper ind i problemstillingen omkring madspild, fortæller Julie Fog Eskildsen.

Se, hvordan du kan skille dig ud og øge salget med motiver på inventaret.

Markedet er klar til innovative madløsninger.

Et stærkt og sprødt samarbejde

Da Premier Is skulle løfte idéen videre fra tegnebrættet, havde de brug for hjælp til konceptudviklingen, og i den forbindelse kontaktede de os hos Vibocold.

‒ Det var helt naturligt at bruge Vibocold, der er eksperter inden for deres område, og som igennem mange år har leveret en stor del af vores frysere. Det gav derfor fin mening at fortsætte det gode samarbejde her, fortæller Julie Fog Eskildsen.

Vi leverer fryserne til opbevaring af maden samt særligt udvalgte ovne til opvarmningen, der med en unik CrispFunction sikrer, at f.eks. pizzaer ikke bliver bløde i midten. Konceptet indeholder to ovne til hvert modul for at nedbringe ventetiden for brugerne.

For at få Foodis-automaterne ud over rampen var der foruden mad og kølere også behov for at få styr på logistikken, og her gik Ole Møller forrest for at finde de rette partnere:

‒ Ud over Vibocold og Premier Is har SwitchPay også bidraget til udviklingen af Foodis-automaterne, hvor de har leveret den digitale selvbetjeningsløsning til betaling. Hertil går logistikken op i en højere enhed med hjælp fra Hjem-IS, der i forvejen kører rundt i hele landet med frostvarer, afrunder Ole Møller.

Vi er glade for at være en stærk samarbejdspartner til temperaturregulerende løsninger, men bestemt også når der skal tænkes ud af køleboksen og udvikles nye koncepter.

Gå på opdagelse i nogle af Foodis-produkterne hos Hjem-IS.

Hele ideen bag Foodis er, at det skal være enkelt og nemt at kunne betjene sig selv - 24/7

Ole Møller
Salgschef

Hele ideen bag Foodis er, at det skal være enkelt og nemt at kunne betjene sig selv - 24/7.
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link