Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Aalborg Zoo og softice | 20.04.2023

Med softice og service er Aalborg Zoo klar til at gå sommeren i møde

Gå til nyhedsoversigten her

Sommeren er snart over os, og for mange er solskin lig med is.

Det gælder ikke mindst i Aalborg Zoo, hvor både dyr og gæster kan trænge til en nedkøling i de varme måneder. Derfor har vi leveret nye softicemaskiner til den zoologiske have, der har investeret i en pakkeløsning med service, så de kun skal koncentrere sig om at servere softicen.

Når temperaturen stiger, følger efterspørgslen på forfriskende softice gerne med ‒ og så kan selv kortvarige nedbrud af ismaskinerne koste dyrt. Hos Aalborg Zoo har de derfor ikke blot investeret i vores ismaskiner, men også i en fast serviceaftale med os, så de trygt kan lange softice over disken hele sommeren.

‒ Vi har leveret helt nye ismaskiner til Aalborg Zoo, som vi har været ude at stille op for dem. Vi har også sørget for at undervise personalet, så de ved, hvordan de skal bruge maskinerne, fortæller salgschef Ole Møller. Han tilføjer:

‒ De har fået en 3-i-1-aftale, så de ud over de nye ismaskiner også har fået en serviceaftale og en rengøringsaftale. Det betyder, at de kun behøver at mikse isen og trække i håndtaget ‒ alt andet sørger vi for.

.

Driftsikkerhed giver ro i maven

Hos Aalborg Zoo er de første maskiner sat op, og restaurant- og butikschef Morten Becker Jørgensen er meget tilfreds med aftalen:

‒ Installationen af maskinerne forløb superfint, og de fungerer upåklageligt, fortæller han glad.

For salgsstederne i den nordjyske Zoo giver det desuden en stor tryghed at have en fast serviceaftale.

‒ Det betyder rigtigt meget, at vi ved, at vi ikke får driftstop i højsæsonen. Så kan vi hele tiden have et flow i vores salg uden at være bange for stop eller mangel i omsætningen. Samtidigt skal vi ikke bruge unødvendig tid på at skille maskinerne ad og derefter risikere, at de bliver samlet forkert, siger Morten Becker Jørgensen.

Driftsikkerhed giver ro i maven.

Et forfriskende godt samarbejde

Softicen til maskinerne bliver leveret af Premier Is, der har et godt samarbejde med både Aalborg Zoo og Vibocold.

‒ Vi har lavet en god aftale efter ønske fra Aalborg Zoo, hvor de bare gerne ville putte softicemiks i maskinen og rykke i et håndtag. Hertil sørger Vibocold for rens og service af maskinerne, der skal rengøres hver 14. dag, forklarer Martin Leisgaard Christensen, som er salgskonsulent hos Premier Is.

Vores servicemontør Kim Andersen der primært kører i Nordjylland, sørger for at give maskinerne hos Aalborg Zoo et tjek hver anden uge. Han har fået sin egen nøgle, så han nemt kan komme til at servicere dem.

‒ Vibocold står for alt service på Premier Is-fryserne, og vi kan bestille servicen direkte online. Her kan vi også logge ind og se, hvilken type fryser den enkelte kunde har, og lagerstatus på reservedele. Det er en meget fleksibel løsning, hvor de hurtigt kan levere, siger Martin Leisgaard Christensen.

Premier Is og Vibocold er nemlig et rigtigt godt match, og derfor bliver der også bygget videre på samarbejdet:

‒ Når vi kigger ind i nye markeder, er Vibocold gode til at vejlede os i forhold til mulighederne for fryseløsninger til dét, vi har behov for. Derfor spørger vi altid dem til råds, når vi skal lave nye produkter, afslutter Martin Leisgaard Christensen.

Et forfriskende godt samarbejde.
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link