Med en kold jomfru har du dine råvarer lige ved hånden. Salatbordene kan naturligvis være udformet på flere forskellige måder, men det gælder altid, at der er et arbejdsbord, hvor du kan tilberede dine retter, opbevaringsplads under bordpladen og mindre beholdere til de råvarer, du bruger mest – også kaldet kantiner.
Saladetter kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men er især populære blandt caféer, sandwichbarer, pizzarestauranter og takeaway-steder – generelt alle, der er beskæftiget i HoReCa-branchen.
De små opbevaringsrum kan blandt andet bruges til salat, pålæg og diverse toppings, der skal bruges til alt lige fra burgere til rullekebab, bagels, pizza, måltidssalater og sandwich. Det gælder blot om at indrette HoReCa-saladetten, som det giver mening for dig og din forretning.
Ved arbejdsbordet kan du få retterne til at komme til live, og i skabene under bordet kan du opbevare ekstra råvarer, der nemt kan fyldes op i de små beholdere, efterhånden som de bliver tømt. Her kan du også opbevare de ingredienser, du ikke bruger så ofte og derfor ikke behøver at have lige ved hånden.