Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold

Vis dit sortiment frem med et varmeskab

Se alle varmereolerne her

Et varmeskab eller en varmereol er ideelt til lune og varme retter såsom leverpostej, kylling, frikadeller og fiskefileter. Det kan også bruges til færdigretter og to go-varer såsom snacks, pølsehorn eller burgere. Der er utallige muligheder, og uanset hvilke varer du placerer i dine varmereoler, kan du være sikker på, at varmereolerne får dit sortiment til at se indbydende ud. Samtidig sørger de for at holde madvarerne varme og let tilgængelig for kunderne, som måske har travlt med at komme videre. 

Et præsentationsskab med varme kan blandt andet bruges i supermarkeder, herunder i diverse delikatesseafdelinger. Brug det for eksempel i slagterafdelingen, hvor der skal fremvises diverse færdigretter og varmt pålæg. Da et varmeskab til mad ofte bruges til to go-retter, går de også under navnene to go-reoler og takeaway-reoler. Fælles for dem alle er, at der er tale om skabe med indbygget varme, der kan bruges til forskellige madvarer. 

Flere af to go-reolerne i vores udvalg har glas på flere sider og giver dermed de besøgende komplet overblik over madvarerne. Samtidig gør dette, at varerne kan ses fra flere forskellige steder i butikken og bidrage til at friste folk nærmere varmeskabet. 

Nemt, bekvemt og energieffektivt

Takeaway-reolerne her hos Vibocold har hængslede låger, som bidrager til, at maden effektivt holdes varm. Samtidig minimerer det energiforbruget, at der ikke er en åben front.

To go-skabene kan have hjul, så du nemt kan flytte dem rundt i butikken for at tilpasse indretningen. I visse perioder kan det eksempelvis være mere relevant at pushe salget af varm leverpostej og frikadeller, end det er i andre perioder. Desuden kan det være en fordel at eksperimentere med forskellige placeringer af dine delikatesse- og to go-varer for at finde ud af, hvor de gør den største forskel for din omsætning. Varmereolerne med hjul, betyder også, at du nemt kan gøre rent under dem.

Et varmeskab til mad kan stå for sig selv, og kan selvfølgelig kombineres med diverse andre former for varmeregulerende inventar, som det giver mening for lige netop din forretning. 

 

Nemt, bekvemt og energieffektivt.

Er du interesseret i en serviceaftale?

Hos Vibocold har du mulighed for at få en serviceaftale, så du ikke behøver bekymre dig om vedligeholdelse og reparation. Du kan altså være sikker på, at dit varmeskab altid fungerer upåklageligt, og skulle uheldet være ude, står vi hurtigt klar til at hjælpe. Vi har masser af reservedele på lager, så vi nemt og effektivt kan udbedre problemet. Du kan også bestille reservedele hos os, hvis du ved, hvad der er galt med dit varmeskab og selv ønsker at skifte en del ud. 

Har du brug for vores professionelle hjælp, har vi serviceteknikere i hele landet, så vi er altid lige i nærheden. Og du skal naturligvis ikke vente længere end højst nødvendigt på os, da vi har mulighed for at tilbyde hjælp 24 timer i døgnet. Hos Vibocold kan du få en serviceaftale ud over det sædvanlige, så du kan være sikker på at få maksimal glæde af dit nye varmeskab til industri

Er du interesseret i en serviceaftale?.

Kontakt os for at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om service hos Vibocold, eller har du spørgsmål til vores varmereoler til industri?

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deler hellere end gerne ud af vores store viden på området og hjælper dig med at finde den helt rette to go-reol. 

Har du spørgsmål til konkrete produkter, hjælper vi selvfølgelig med dét, men vi står også gerne til rådighed, hvis du har brug for vejledning i forhold til din indretning og brug af varmeskabe.

Du kan altid skrive til os på salg@vibocold.dk eller ringe på 8750 3447. Så skal vi nok hjælpe dig i retning af det rette præsentationsskab med varme.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link