Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Flåde og weblogistik

Branchens bedste flåde- og logistikstyring

Med et gennemført flådestyrings- og klargøringskoncept er du sikret en professionel koordinering og håndtering af dit inventar til køl, frys og varme.

Branchens bedste flåde- og logistikstyring.

Få det optimale ud af dit inventar

Hvis dit inventar udgør et væsentligt element i dit forretningskoncept, er det særligt vigtigt at have et godt overblik og en god sikkerhed over dem. Derfor tilbyder vi branchens bedste flåde- og logistikstyringskoncept, hvor vi varetager koordineringen og håndteringen af dit inventar – så du er sikret, at dine produkter altid fungerer optimalt.  

Med vores unikke WebLogistik-system kan du nemt og hurtigt afgive en bestilling, og så afhenter vi dit inventar på dets destination. Vi scanner dit inventar i vores test- og klargøringscenter, hvor det vil blive rengjort, kontrolleret, repareret og eventuelt dekoreret med ny branding. Derefter flytter vi inventaret på lagerhotel eller til en ny destination, så det igen er klar til at gøre, hvad det gør bedst: opbevare og præsentere dine produkter på bedste vis.  

WebLogistik giver dig det fulde overblik over inventarets status og placering, så du er sikret, at dine køle- og frysemøbler altid fungerer optimalt – hvor og når der er behov for det.  

Få det optimale ud af dit inventar .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link