Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Det skal være nemt for kunden | 08.03.2023

Vi har investeret i digitalisering

Gå til alle nyheder her

Brugen af digitale løsninger vokser, og derfor har vi investeret i en ny kundeplatform på vores hjemmeside.

Som virksomhed ønsker vi at gøre det lettere for kunderne at finde frem til de helt rigtige produkter, og det nye site møder derfor kunden i øjenhøjde.

Der ligger mange overvejelser bag vores nye hjemmeside, hvor kunder kan få adgang til produkterne fra Danmarks førende totalleverandør af temperatur-regulerende løsninger. For lige netop kunderne er omdrejningspunktet for det nye, flotte site:

- Vi har lanceret en ny hjemmeside, der skal gøre det let at finde relevante varer, priser og lagerstatus. Det skal være nemt for kunden at finde ikke bare produkter, men også produktinformation og relaterede varer, fortæller Henrik Søegaard, der er IT-chef hos Vibocold.

Han suppleres af kommerciel direktør hos Vibocold, Claus R. Henriksen:

- Vi har kigget udefra og ind for at give kunderne det, de har behov for. For eksempel har vi arbejdet med kommunikationen, og vi har undersøgt hvilke informationer, kunderne søger efter, så produktbeskrivelserne kan give svar på disse.

.

Inspirationsunivers med kunden i fokus

Med udgangspunkt i kunderne er der tilføjet flere nye funktioner til hjemmesiden. Derfor kan de nu logge ind og se både lagerstatus og deres egne priser uden at skulle ringe til en sælger først. Den nye side har dog meget mere at byde på end blot de praktiske funktioner:

- Hvor den tidligere hjemmeside var meget teknisk orienteret, har vi nu skabt et inspirationsunivers. På den nye side kan man søge efter informationer ud fra branche og segment, og dermed kan kunden let finde inspiration til nye produkter, siger Claus.

Til at understøtte den nye opsætning af informationer er der også lagt vægt på en visuel opgradering af platformen, som med en flot opsætning er blevet mere inspirerende for brugerne.

Inspirationsunivers med kunden i fokus.

Digitalisering fortsætter

Kunderne har allerede udtrykt begejstring over den nye side, hvor de selv nemt og hurtigt kan handle online i stedet for at gribe røret. Og for os er den nye hjemmeside blot første skridt på digitaliseringsrejsen:

- På sigt skal alle produkter, vi sælger, være tilgængelige på hjemmesiden. Hertil vil vi også gøre tilbehør og reservedele tilgængelige online. Vi har desuden en online servicefunktion på trapperne, siger Henrik.

- Hele digitaliseringsprocessen er en lang rejse, hvor vi hele tiden arbejder imod endnu bedre at kunne rådgive og inspirere kunderne, istemmer Claus.
Den nye hjemmeside er dermed kun det første skridt, og kunderne kan se frem til flere digitale løsninger:

- Vi regner med at være flyvende med det meste inden sommerferien. Tilbehørsdelen kommer sidst på året, mens hjælpen til reservedele forventes klar til næste år, afrunder Henrik.

 

Digitalisering fortsætter.
Vibocold webshop

Har du spørgsmål?

Er din virksomhed allerede kunde hos os, kan du nemt få en profil på vores hjemmeside, så du let kan få adgang til din virksomheds aftalte priser og ordrehistorik.

Du kan oprette din bruger her: https://www.vibocold.dk/bliv-ny-bruger

Du er selvfølgelig også velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til vores online kundeunivers. Brug formularen her på siden eller ring til 8750 3447.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link