Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Artikel | 21.09.2022

Brug låget og spar energi

Der kan være hurtige gevinster i energioptimering ved at lægge låg på kølediske eller sætte døre i kølereoler. Man kan opnå en besparelse på op til 32% af el-udgiften ved at bruge låget.

Gå til nyhedsoversigten her

De stigende priser på strøm har gjort det attraktivt at tænke i energioptimering, der får el-måleren til at løbe langsommere og reducerer omkostningerne til strøm. Det mærker virksomheden Vibocold, der leverer temperaturregulerende løsninger til køl, frys og varme til hoteller, restaurationer, caféer, supermarkeder, butikker og fødevareproducenter.

- Alene det at sætte låger eller døre på et åbent møbel kan reducere el-forbruget med op til 32%, fortæller teknisk produktchef, Jonas Rennum Madsen fra Vibocold.

Den præcise besparelse på el-forbruget udregner Vibocold på baggrund af en grundig snak med kunden om de eksisterende produkter og de aktuelle muligheder for at købe nye, opdaterede produkter eller optimere på det eksisterende.

- Har man f.eks. et 10 år gammel kølereol stående i sin butik, kan der være nogle hurtige gevinster ved at skifte det ud til nyt, som er tjent hjem over få år. Så det er med at undersøge de gode løsninger, og her står Vibocold klar med rådgivning og vejledning af kunderne, siger teammanager, Indkøb & Product Management, John Karlsen.

Med branchens største produktprogram samarbejder Vibocold med leverandører fra hele verden, og kan derfor rådgive både store og små kunder til en optimal løsning.

 

Alt til køl, frys og varme

Gennem sin viden om temperaturregulerende produkter til køl, frys og varme får Vibocold mad til at dufte af mere og kolde drikke til at smage lidt bedre. Virksomheden leverer, installerer og servicerer løsninger til alle former for detailhandel, caféer, restauranter og fødevareproducenter. Løsningerne spænder fra standardløsninger til de unikke, tilpassede løsninger til alle behov, størrelser og kapaciteter. 

- Vi går forrest i at tilbyde vores kunder branchens bedste totalløsning ud fra et energieffektivt sortiment. For vores kunders succes er vores succes – og drivkraften bag alt, hvad vi foretager os, siger John Karlsen.

Vibocold er stiftet i 1983, og råder i dag over 22000 kvadratmeter fordelt på administration, produktion og lager. Ud af virksomhedens 100 medarbejdere er de 25 serviceteknikere samt 6 sælgere, som kører ud til kunder i hele Danmark. Vibocold eksporterer desuden til Norden og øvrig Europa samt Fjernøsten.

.

Vær på forkant med udviklingen

Hvis du vil være sikker på altid at være først på nyheder fra Vibocold, så er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig her på siden, helt enkelt.

Pssst: Skulle du fortryde senere så kan nyhedsbrevet selvfølgelig til enhver tid afmeldes.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link