Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
01.06.2023

Vibocold fejrer rundt jubilæum

Den 1. juni runder vi en af de store milepæle, og kan fejre 40-års jubilæum

Siden starten er Vibocold vokset til i dag at have knap 100 ansatte, der hjælper med hele værdikæden, når vi leverer køleløsninger til kunder i alle former og størrelser. Selvom vi i dag eksporterer bredt til både Europa og Fjernøsten, er vi med hjemmeadresse på Holstebrovej, ikke i tvivl om hvor vores rødder er.

Den 1. juni fejrer vi 40 år som en del af lokalsamfundet i Viborg, hvor vi har været den daglige arbejdsplads for mange viborgensere. Vibocold er en one-stop-shop inden for kommercielle løsninger til temperaturregulering, og navnet Vibocold kommer netop af en sammenskrivning af Viborg og Cold.

Det var Bruno Simonsen, der i sin tid startede køleeventyret op efter ansættelse i den gamle Frigor-fabrik på samme adresse, og i dag er han stadig hovedaktionær.

‒ Bruno har stadig sin daglige gang her i virksomheden. For selvom han har overladt os tøjlerne til sit livsværk, brænder han virkelig for det gode købmandskab og at løse de tekniske udfordringer, fortæller administrerende direktør Lars Jørgensen.

‒ Netop ønsket om at finde løsninger har altid været drivende for virksomheden, og i mange år lød det netop, at ”hvis Vibocold ikke kan hjælpe dig, så er der ingen, der kan,” siger han.

På den måde lever virksomheden også op til sit slogan:

”More than cool”

.

Netop ønsket om at finde løsninger har altid været drivende for virksomheden, og i mange år lød det netop, at ”hvis Vibocold ikke kan hjælpe dig, så er der ingen, der kan.

Lars Jørgensen
CEO

Netop ønsket om at finde løsninger har altid været drivende for virksomheden, og i mange år lød det netop, at ”hvis Vibocold ikke kan hjælpe dig, så er der ingen, der kan..

Et sted man bliver hængende

Det er ikke kun Vibocold, der har holdt i mange år. Mange medarbejdere har været hos os i årevis, og der er også stadig ansatte, som har været med nærmest siden begyndelsen.

‒ Vi har en god arbejdsplads med en god omgangstone, så jeg kan godt forstå, at så mange bliver hos os år efter år. Det handler dog også om at finde en god balance mellem den lange erfaring og nyt blod, for nogle gange kan man gro så meget fast i sine gamle vaner, at man ikke opdager, at verden har ændret sig, forklarer Lars Jørgensen og tilføjer:

‒ Derfor er det også vigtigt at få nye impulser ind i organisationen, og det synes jeg, vi er lykkedes rigtigt fint med.

Kombinationen af solid erfaring og friske input ser da også ud til at spille en afgørende rolle for køleproducentens fremtid:

‒ Jeg tror, de næste 40 år bliver lige så begivenhedsrige og spændende som de første 40 år. Der er stor udvikling i branchen, men selvom behovene måske ændrer sig, bliver de ikke mindre. Således sørger vi for at omstille vores medarbejdere, så de kan udføre nye funktioner eller få nye ansvarsområder og fortsat være en del af virksomheden, siger Lars Jørgensen.

En todelt fejring giver plads til højsæsonen

Jubilæet den 1. juni falder sammen med en travl periode hos os. Vi er godt igang med is-sæsonen, hvor vi leverer og servicerer inventar til softice og is. Derfor har vi valgt at dele fejringen i to, så der er bliver taget hensyn til både medarbejdere og kunder, der efterspørger nedkøling i varmen.

Torsdag d. 1. juni bliver jubilæet fejret internt med morgenmad og taler i en ”low key” fejring.

‒ Nogle af vores kunder ville nok synes, det var træls, hvis vi trak alle vores servicefolk ud i højsæsonen. Derfor har vi valgt at markere dagen nu, mens vi holder en større fejring til oktober, hvor vi har tid til rigtigt at fejre jubilæet, fortæller Lars Jørgensen og afrunder:

‒ Lige nu glæder vi os bare til de varme måneder, hvor Vibocold kan ses rundt i hele det danske sommerland.

En todelt fejring giver plads til højsæsonen.
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link