Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold

Hvornår er der brug for en laboratoriefryser?

Se alle laboratoriefryseskabe her

Der er stort set brug for laboratoriefrysere på alle offentlige såvel som private laboratorier. Et laboratoriefryseskab kan desuden være relevant ved diverse læger, som opbevarer eller selv analyserer prøver. I mange tilfælde, hvor der arbejdes med prøver, er det altså nødvendigt med et laboratorieskab med frys.

Nogle kemiske prøver kræver lavtemperaturopbevaring. Her er det nødvendigt med en særlig lavtemperaturfryseboks, som kan nedkøle til eksempelvis -45 eller -60 grader. Sådanne kan du selvfølgelig også finde hos Vibocold. Vi forhandler diverse former for temperaturregulerende inventar til medico. Lige her på siden er der imidlertid ”blot” tale om almindelige laboratoriefryseskabe. 

Hvis der er særlige krav til laboratoriefryseren

Det kan være nødvendigt med en lavtemperaturfryseboks til visse prøvetyper, og der kan nogle gange være brug for gnistfrie fryseskabe. Disse er designet til at minimere brandfaren i arbejdet med visse kemiske prøver og findes naturligvis også i vores udvalg. 

Skal fryseskabet bruges under ekstreme forhold, kan det være nødvendigt med et fryseskab, der er optimeret til såkaldte heavy duty-miljøer. Et heavy duty-skab er designet til for eksempel at kunne bruges, selvom rumtemperaturen er meget høj. 

Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt med laboratoriefrysere optimeret til heavy duty-miljøer, så der er god chance for, at du kan finde den rette laboratoriefryser her på siden. Ellers er du velkommen til at kontakte os, hvis du ikke umiddelbart kan finde dét, du har brug for. 

I sortimentet finder du flere skabe, hvor frys og køl er kombineret. Det kan være en god løsning, hvis gulvpladsen er begrænset, men der er brug for både fryse- og køleopbevaring. Som regel er kapaciteten mindst i fryserdelen i de kombinerede skabe, men du kan også finde andre fordelinger afhængigt af de konkrete behov. 

Hvis der er særlige krav til laboratoriefryseren.

Find den perfekte laboratoriefryser

Der kan være stor forskel på den enkelte lægeklinik eller det enkelte laboratories krav til en laboratoriefryser. Vi er naturligvis leveringsdygtige i flere forskellige frysermodeller, så du kan finde den rette model til det konkrete setup. 

Noget af det første, du skal overveje, er laboratoriefryserens størrelse. Kapaciteten skal matche jeres arbejdsflow, så I ikke kommer til at mangle plads i fryseren. Omvendt er der heller ingen grund til at bruge plads og energi på at holde en alt for stor fryser i gang. Det gælder altså om at finde den gode mellemvej. Er du i tvivl om kapaciteten, vil vi altid anbefale, at du vælger den største af de modeller, du overvejer. 

Foruden at du skal være opmærksom på kapaciteten, kan du med fordel overveje, hvilken vej døren skal vende for at lette jeres arbejdsgange. Ofte kommer laboratoriefryseskabene med vendbare døre, så det er muligt at skifte mening, men dette er værd at være opmærksom på. Overvej også, om døren skal være selvlukkende. 

Sidst, men ikke mindst kan du med fordel se på indretningen af medico-fryseskabet. Er der nok hylder? Er det den rette slags hylder? Ville det være bedre med en model med skuffer? Alt dette bør du overveje, når du vælger laboratoriefryseskab.

Find den perfekte laboratoriefryser.

Har du brug for hjælp?

Leder du efter et skab til prøver med frys, eller har du brug for en laboratoriefryser til biologisk materiale eller kemiske prøver? Hvad end du beskæftiger dig med, kan du finde et passende laboratorieskab med frys hos Vibocold. 

Med et bredt sortiment af medico-fryseskabe og mange års erfaring på området, er vi desuden de rette at gå til, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette skab til prøver, ligesom vi kan besvare alle dine spørgsmål til konkrete produkter. 

Er du i tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at kontakte os på 8750 3447 eller salg@vibocold.dk

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link