Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold

Organiser udvalget med en praktisk kantinekøler

Se alle kantinekølere her

Med en gastro-kantinekøler gør du det nemt for dig selv at få fat i de ingredienser, du bruger ofte. Det letter arbejdsgangen betydeligt, at du ikke skal åbne og lukke et køleskab, hver gang du skal have fat i eksempelvis fyld til sandwich eller toppings til pizza, og derfor er en kantinekøler også et must i mange køkkener.

En gastro-kantinekøler sørger for, at alle ingredienser er inden for rækkevidde, og at de er organiseret på overskuelig vis. Efter lukketid kan kantinerne sættes på køl, når det er hygiejnisk forsvarligt.

Med en kantinekøler kan du altså holde dine madvarer kolde og friske og dermed sikre høj kvalitet og god hygiejne. Samtidig gør den, at du kan arbejde hurtigt og effektivt.

Kølebord med overbygning i glas eller låg af stål

Alle vores køleborde er produceret i rustfrit stål, hvilket sikrer nem og hurtig rengøring. Overbygningen er fremstillet i enten glas eller med låg i rustfrit stål.

En glasoverbygning er et godt valg, hvis kunderne skal kunne se deres valgmuligheder. Driver du for eksempel en sandwich- eller salatforretning, hvor kunderne selv vælger deres fyld, er det en fordel, at de nemt kan danne sig et overblik over valgmulighederne. Det kan de med en overbygning i glas, som ofte fungerer som en central del af interiøret i butikken.

Kunderne kan selvsagt ikke se deres valgmuligheder, hvis du vælger en gastro-kantinekøler med en overbygning, der har rustfrit stållåg. Denne udgave er derfor bedst i forretninger, hvor det ikke er nødvendigt for kunderne at kunne se de forskellige muligheder, men hvor du alligevel gerne vil have nem og hurtig adgang til madvarerne.

Det er let at rengøre både glasoverbygningen og låget i rustfrit stål. Der er dog en visuel fordel i at gøre det oftere på glasdelen for at holde glasset klart og let at se igennem og på den måde bevare fordelen ved at have valgt overbygning i glas.

Uanset om det giver bedst mening for din forretning at vælge et kølebord som glasmontre med overbygning i glas eller med et låg rustfrit stål, kan du finde den rette model her hos Vibocold. Har du spørgsmål til udvalget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kølebord med overbygning i glas eller låg af stål.

Professionelle kantinekølere i forskellige størrelser

I vores udvalg af professionelle gastro-kantinekølere kan du finde modeller i flere forskellige størrelser. Uanset hvor mange kantiner der skal være plads til, kan du altså finde en god løsning i sortimentet her hos Vibocold. Mange af kølerne er designet til GN 1/3-kantiner. Har du andre behov, kan du imidlertid også finde modeller til kantiner med andre mål.

De mindste kantinekølere har plads til tre kantiner, men du finder også modeller med plads til helt op til otte. Har du brug for køleplads til endnu flere kantiner, er det altid en mulighed at kombinere flere køleborde.

De professionelle kantinekølere kan stilles på forskellige former for opsatser eller borde, men kan ikke stilles direkte på gulvet. Når de placeres på for eksempel en disk, sikres den ideelle arbejdshøjde, og du har mulighed for at tilpasse den dine præferencer og butikkens indretning.

Professionelle kantinekølere i forskellige størrelser.

Er du i tvivl om, hvilken gastro-kantinekøler du skal vælge?

Hvis du har nogen spørgsmål til kølebordene i vores sortiment, må du altid meget gerne kontakte os. Vi har mange års erfaring på området og hjælper hellere end gerne. 

Hvad end du har spørgsmål til konkrete produkter eller har brug for mere overordnet vejledning, er vi klar til at hjælpe dig. Det samme gælder naturligvis, hvis du generelt har brug for hjælp til indretningen med gastro-møbler

Du kan kontakte os på 8750 3447 eller sende en mail til salg@vibocold.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at indrette dit køkken, som det giver mening for dig. 

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link