Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold

Et bredt udvalg af frysere

Der finde flere forskellige typer impulsfrysere

Hver især tjener de særlige formål eller har særlige fordele. Derudover kommer de naturligvis i forskellige mål, så du kan finde en fryser, der matcher de konkrete behov og giver mening for din forretnings størrelse.

Når du skal vælge fryser, skal du altså blandt andet forholde dig til, hvor meget fryseplads du har brug for, og hvordan fryseren skal være udformet. Overvej også gerne, om impulsfryseren skal være inddelt i flere mindre rum eller ej.

Når det kommer til impulsfrysere, gælder det desuden om at have en åben tilgang. Det er nemlig sjældent, at impulsfrysere er ”statiske”; de bruges ikke nødvendigvis til samme produkter året rundt, og de står ikke altid det samme sted i din forretning. Derfor skal du gerne gå efter en impulsfryser, du kan få glæde af på flere forskellige måder frem for at låse dig fast på, at den for eksempel skal bruges til frosne ærter i ét bestemt hjørne af butikken. Dermed giver du dig selv de bedste forudsætninger for at få glæde af impulsfryseren.

Impulsfrysere med smarte features

Alle impulsfryserne i vores udvalg kommer med låger eller skydedøre i glas. Kunderne har således ideelt overblik over valgmulighederne, og samtidig holdes kulden inde. For netop at sikre det gode overblik kommer impulsfryserne med indbygget LED-lys, der sætter fokus på frysevarerne og gør dem sværere at modstå.

De fleste af impulsfryserne hos Vibocold kommer med drejelige hjul. Det gør det nemt at flytte rundt, hvis du for eksempel vil teste en ny placering af med henblik på at øge salget. Foruden at det er nemt at eksperimentere med placeringen af din impulsfryser, gælder det også, at det kan være relevant at flytte den i forbindelse med blandt andet kampagner, sæsonskift og særlige begivenheder i nærområdet. Ved at forudse dine kunders behov kan du nemlig øge dit salg.

Hvis du ønsker at bruge din impulsfryser til markedsføring, er der selvfølgelig mulighed for at tilpasse med din egen branding af blandt andet de populære tøndefrysere. Kontakt blot vores salgsafdeling, hvis du er interesseret i dette.

Impulsfrysere med smarte features.

Overskuelige, alsidige og funktionelle

Der er rigtig mange fordele ved impulsfrysere, hvilket også er en af grundene til, at de kan bruges i mange forskellige opsætninger. Impulsfrysere er alsidige og fleksible, og du kan anvende dem lige akkurat, som det giver mening for dig, din forretning og dit sortiment.

Med en impulskøler får du et frysemøbel, som:

  • du nemt kan holde orden i
  • giver kunderne ideelt overblik
  • er nemt at flytte grundet hjul
  • effektivt kan øge dit impuls- og mersalg
  • har energivenlig, indbygget LED-belysning
  • har glasdøre for at minimere energiforbruget
  • fås i mange størrelser og udformninger
  • kan tilpasses dit brand.

Nogle impulskølere er designet til at stå alene – for eksempel de populære tøndeformede frysere. Andre er designet som moduler, der kan sammensættes efter behov for eksempelvis at skabe en ø-formation.

Overskuelige, alsidige og funktionelle.

Er du i tvivl om noget? Så kontakt Vibocold

Du vil naturligvis gerne være sikker på at træffe den rigtige beslutning og vælge den rette impulsfryser. Derfor må du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne, hvad enten du har spørgsmål til konkrete produkter eller har brug for mere generel vejledning i forhold til valg af impulsfryser.

Du kan ringe til os på 8750 3447 eller sende en mail til salg@vibocold.dk. Så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt.

Er du i tvivl om, hvorvidt en impulsfryser er det bedste valg for dig? Så tag et kig på vores mange andre frysertyper, herunder displayfrysere.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link