Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold

En klimakasse til frost sikrer optimal transportering

Se alle 12/24 V frysebokse her

Nogle fødevarer er særligt følsomme, når det kommer til temperaturudsving. Det samme gælder for mange former for medicin og vacciner. Skal disse temperaturfølsomme produkter transporteres, kan det være nødvendigt med en transportabel fryseboks.

En transportboks med frys er – som navnet også indikerer – skabt til transport. Det er altså hverken meningen, at en klimakasse til frost skal bruges som fryseropbevaring på lageret, eller at den skal stå til fuldt skue i forretningen. En fryseboks til bilen er derimod skabt til at blive placeret bag i en varevogn eller i en lastbil, og fokus er derfor også på funktionalitet og praktik frem for design.

En fryseboks til bilen eller lastbilen er oplagt i tilfælde, hvor der er brug for en begrænset mængde fryseplads på farten, og det altså ikke er nødvendigt med hele lastbiler til frostvarer.

Find den rette fryseboks til bilen

Når du er på jagt efter en fryseboks til bilen eller lastbilen, skal du først og fremmest tage stilling til, hvor stor den skal være. Hvad end du leder efter en lille transportboks med frys, eller du har brug for en lidt større model, kan du heldigvis finde en god løsning her hos Vibocold. 

Er du i tvivl om, hvor stor en fryseboks til bilen du skal vælge, vil vi anbefale, at du vælger en model, der måske er lidt for stor frem for en model, der potentielt er for lille. Så er du sikker på, at der er plads nok. Det gælder dog langt hen ad vejen, at kapacitet og pris hænger sammen , når det kommer til klimakasser til frost, så du bør samtidig ikke vælge en transportabel fryseboks, der er alt for stor. 

Har du svært ved at finde ud af, hvilken transportboks med frys du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os. Ud fra dine behov og krav kan vi hjælpe med at guide dig i retningen af en transportabel fryseboks i den helt rette størrelse.

Foruden at du skal forholde dig til, hvor stor din fryseboks til bilen skal være, skal du også være opmærksom på de forskellige temperaturspænd. Er det for eksempel nok, at din klimakasse til frost kan nå ned på -20 grader, eller skal den kunne ramme -30?

Find den rette fryseboks til bilen.

Det sikre valg: En fryseboks til 12/24 V

Hvis du leder efter en fryseboks til bilen, fordi du skal transportere eksempelvis medicin eller fødevarer, kan du vælge en model med kompressor. Det er den mest effektive måde at sikre den perfekte temperatur på. En fryseboks med kompressor nedkøler nemlig både hurtigt og effektivt. 

Foruden at nedkøle hurtigt og effektivt giver en fryseboks med kompressor en stabil temperatur under hele transporten. Det er essentielt, hvis du beskæftiger dig med medicin eller andre produkter, hvor det er helt afgørende, at kølekæden ikke bliver brudt. 

En fryseboks til 12 V eller 24 V er altså for dig, der vil være garanteret stabilitet og effektivitet under transporten.

Det sikre valg: En fryseboks til 12/24 V.

Har du brug for hjælp? Husk, at du altid må kontakte os

Hos Vibocold har vi i mange år beskæftiget os med temperaturregulerende inventar. Vi har altså stor erfaring med blandt andet klimakasser til frost og kender naturligvis vores sortiment ud og ind. 

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper dig med at finde frem til den rette løsning – hvad end du leder efter en fryseboks til bilen eller en anden form for professionel fryser.

Kontakt os også gerne, hvis du er interesseret i et batteri  til din fryseboks til bilen, og du ikke umiddelbart kan se ét på produktsiden. 

Du kan sende os en e-mail på salg@vibocold.dk eller ringe til os på +45 8750 3447. Vi ser frem til at høre fra dig.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link