Gå til indhold

Sponsorater

Ansøgning af sponsorater

Vi modtager mange forespørgsler på sponsorater, både i form af økonomiske ydelser og som produktsponsorater – og oftest i forbindelse med et godt formål. Vi anerkender, at der på mange måder gøres et stort stykke arbejde rundt omkring, men vores sponsorater går primært til VHK (Vibocold Arena), VFF, Tinghallen Viborg samt en række af mindre lokale sponsorater i Viborg. Foruden dette støtter vi Knus Kræft, Knæk Cancer samt Skyggebørn m.fl. 

Det betyder samtidigt, at vi takker nej til øvrige henvendelser, selvom det oftest er meget anerkendelsesværdige formål. Eneste undtagelse er aktiviteter som har et velmenende formål, og som foregår i Viborg og omegn som er vores hjemby – og kun i form af produktsponsorater. Har du en sådan aktivitet, og vurderer du at kunne komme i betragtning til et produktsponsorat, kan du sende en mail til marketing@vibocold.dk. Samtidigt med din forespørgsel skal du lave en kort begrundet ansøgning med en beskrivelse af nedenstående: 

Hvorfor du mener, at det er relevant for Vibocold at give et sponsorat til dit formål? 

Hvad er det helt konkret du ansøger om? – og vær opmærksom på, at der udelukkende kan ansøges om et produktsponsorat. 

Hvornår skal det bruges og hvor skal det leveres? 

Et potentielt sponsorat ydes kun hvis vi vurderer, at der er et rigtig godt match mellem arrangementet og Vibocold. Forvent desuden min. 14 dages behandlingstid af ansøgninger. 

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link