Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
Vinterkampagne 2023 | 16.11.2023

Hvis du er til cool-priser!

Opdag "More Than Cool" vinterpriser på opbevaring til dine friske drikke- og fødevarer

Hop direkte til de gode tilbud her

Gør dig klar til en vinter, fyldt med smagfulde oplevelser

Skab den ultimative vintersmag med det rigtige udstyr! Vores vintertilbud omfatter en bred vifte af produkter, der er uundværlig for din forretning, uanset om du servicerer kunder i et afslappet miljø eller håndterer industrielle køkkener.

Displaykøleskabe: Disse skabe, også kendt som flaskekølere, giver dig mulighed for at fremvise kolde drikkevarer på en elegant måde. De kan endda tilpasses med din egen branding og fungere som visuelle blikfang. Udforsk vores udvalg af køleskabe med glaslåger, der passer perfekt til din forretning.

Convenience-kølere: Øg din omsætning med impulskølere, der har fokus på impuls- og mersalg. Disse kølere passer godt ind alle steder, bl.a. i kiosker, supermarkeder, tankstationer og endda specialbutikker, caféer eller (tøj)butikker. Opdag vores fulde udvalg af impulskølere her.

Vinkøleskabe: Vinopbevaring ved den korrekte temperatur er afgørende, og hvorfor ikke præsentere din vinkollektion på en smuk måde? Vores vinkøleskabe kan integreres i din forretningsindretning og give dine gæster en visuelt imponerende oversigt over din vinkort. Se vores udvalg af vinkøleskabe og lad din vin shine.

Gastro-møbler: Hygiejne er af største betydning i professionelle køkkener, og vores gastro-møbler er designet med dette i tankerne. Vores køleborde passer perfekt ind i ethvert storkøkken, restaurant eller supermarkedets delikatesseafdeling. Alt leveres selvfølgelig i standardstørrelse. Udforsk vores komplette udvalg af køleborde.

Vi har samlet de bedste vintertilbud til dig nedenfor, så du kan opgradere dit udstyr og imponere dine kunder.

Gør dig klar til en vinter, fyldt med smagfulde oplevelser.

Vinterens bedste tilbud til dig

Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du fremover være først og få de nyeste "More Than Cool" opdateringer direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden.

Du vil modtage alt lige fra produktopdateringer og fantastiske tilbud til gode råd, spændende cases og meget mere.

Det er helt gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link