Book møde på FoodExpo her:

På FoodExpo 2020 i Herning kan du se vores nye møbler i flotte omgivelser. Hvis du booker et møde med os på messen, deltager du i konkurrencen om et BVC1 lagerkøleskab.

Læs mere om BVC1 her:

Vibocold BCC3 Kølebord

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og aftaler et møde.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsmail, som udsendes ca. 10 x årligt og indeholder bl.a. gode tilbud og inspiration inden for professionelt køl og frys.

BESØG VORES VIP-SESSIONS PÅ FOODEXPO 2020

MØD IS-MESTER THORKIL BOISEN DEN 22. MARTS 
På vores stand hele dagen og i VIP-session kl. 11.30 (varighed ca. 30 min)

På Food Expo 2020 vil man på Vibocolds stand både kunne opleve de nye softice maskiner fra Gel Matic i Italien, og søndag den 22. marts biologen og den hæderspræmierede is-mester Thorkil Boisen, der i VIP-session giver et indblik i ingrediensernes betydning for isens konsistens og smag, og vejen til at udvikle unikke is-opskrifter og smagsvarianter.

MØD CHEF SOMMELIER TIM VOLLERSLEV BÅDE DEN 22. & 23. MARTS 
I VIP-sessions søndag kl. 14.30 og mandag kl. 14.30 (varighed ca. 30 min)

Kom og se de nye vinkøler modeller, i flotte sammenbyggede 3 sektions systemer i én enhed, der kan sammensættes individuelt til vin, chokolade og modningskabe til kød m.m. På Food Expo 2020 kan man se et udpluk af disse vinskabe live, og den 22. og 23. marts opleve Chef Sommelier & Drikkevare rådgiver Tim Vollerslev på Vibocolds stand og i VIP-sessions, der bl.a. giver råd og vejledning om vin-trends lige nu og korrekt opbevaring af vin.