Gå til indhold
Efterårskampagne 2023

Fang efterårets smag

Opdag "More Than Cool" efterårspriser på opbevaring til dine friske drikke- og fødevarer

Hop direkte til de gode tilbud her

Opnå en fuldkommen smagsoplevelse med det rette udstyr

Det er vigtigt at have optimale opbevaringsløsninger i det professionelle køkken, og derfor har vi sammensat nogle attraktive tilbud til dig inden for udstyr, der er uundværligt på f.eks. caféer, restauranter, hoteller, catering og industrielle køkkener.

Displaykøleskabe: Også kendt som flaskekølere, netop fordi de typisk bruges til at præsentere kolde drikkevarer på en elegant måde. Displaykøleskabe kan også tilpasses med branding og fungere som visuelle blikfang. Du kan se hele udvalget af køleskabe med glaslåger her.

Back bar: De kompakte køleskabe, der let passer under bordet, men som er helt uundværlige. Perfekte til opbevaring af f.eks. øl, sodavand og snacks og samtidig en elegant præsentation. Brug f.eks. dette lille køleskab med glaslåger på restauranter, pizzeriaer og caféer. Udforsk hele udvalget af back bars her.

Vinkøleskabe: Opbevaring af vin ved den korrekte temperatur er afgørende, og hvorfor ikke vise din vin frem på en smuk måde? Et vinkøleskab kan nemt indgå i din forretnings indretning og give dine gæster et flot overblik over din vin menu. Se vores udvalg af vinkøleskabe her.

Gastro-møbler: Hygiejne er af største betydning i professionelle køkkener. Derfor har vi også prioriteret, at alle vores gastro-møbler er nemme at rengøre. Vores køleborde passer perfekt ind i ethvert storkøkken, restauranten eller supermarkedets delikatesseafdeling. Alt leveres selvfølgelige i standardstørrelse. Se det fulde udvalg her af køleborde her.

Vi har samlet de gode tilbud til dig lige herunder!

Opnå en fuldkommen smagsoplevelse med det rette udstyr.

Efterårets bedste tilbud til dig

Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du fremover være først og få de nyeste "More Than Cool" opdateringer direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden.

Du vil modtage alt lige fra produktopdateringer og fantastiske tilbud til gode råd, spændende cases og meget mere.

Det er helt gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link