Gå til indhold
Biomedical

Sikre løsninger til køl og frys

Vi løser de høje krav til køleskabe og frysere i medicosektoren.

Sikre løsninger til køl og frys .

Stærke og gennemtestede kvalitetsløsninger

Vibocold har siden introduktionen af Medico segmentet i 2012 udviklet sig til at være én af de førende leverandører af køleskabe, fryseskabe, kummefrysere, køle- og fryseskabe samt klimaskabe til medicinalbranchen. 

Vi leverer bl.a. Vibocolds kendte Frigor løsninger og de anerkendte kvalitetsprodukter fra Liebherr. Kravene til produkterne er særligt høje inden for Medico sektoren, hvor fokus er på sikker drift, høj produktydelse, lavt energiforbrug og temperatur stabilitet. Overvågning skal fungere optimalt, og dette kan sikres med avancerede varslingssystemer. Her er ydelse, pålidelighed, materialevalg, design også meget vigtige parametre. Vi kan f.eks tilbyde ATEX95 godkendte skabe og apotekerskabe til opbevaring af medicin – godkendt ihenhold til DIN 58345. 

Biomedical

Vi rådgiver, leverer og servicerer dig

Vi har gennem årene leveret attraktive løsninger til alle regioner, plejehjem, ældreforsorgen, fængsler, hospitaler, apoteker, laboratorier, praktiserende læger, universiteter og test- og vaccinationscentre over hele Danmark. Vi har opbygget en meget stor specialviden på medico området, så vi kan give den bedst mulige rådgivning til dig. Vi leverer løsningerne, overvåger og servicerer produkterne – så vi er med dig hele vejen.  

Find de løsninger du søger i vores store program, ATEX eller DIN 58345 certificerede produkter samt laboratorie og klimaskabe. 

Vi rådgiver, leverer og 
servicerer dig  .
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link